YENİ SEZON ÖNCESİ ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

BAŞKAN KARAÇOBAN YENİ SEZON ÖNCESİ ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ;

Geçtiğimiz yıl, ikinci lige yükselen Alaşehir Belediye spor Bayan Voleybol takımına ve rakip takımlara ev sahipliği yapacak olan, Alaşehir Belediyesi Kapalı Spor salonunda sezon öncesi tamirat ve tadilatla saha düzenlemesi yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban kullanılacak malzemeleri ise katalogdan beğendi;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Haklı ve Farklı gururumuz olan Alaşehir Belediye Spor Bayan Voleybol takımımız çıta yükselterek bizleri bir üst lige taşıdı. İlçemizin tanıtımında büyük rol oynadı. Salon sporları ne yazık ki, Bizim göreve geldiğimizde çok yaygın değildi. Dolayısıyla İlçemizde salon sporlarında tek karşılaşmanın yapıldığı salon ise Alaşehir Belediye Kapalı spor salonuydu. Bayan Sporcularımızın daha profesyonel sporlarını yapabilmeleri için salonumuzda yenileme çalışmalarını başlattık” dedi.

sezon_oncesi_calisma (1)sezon_oncesi_calisma (2)sezon_oncesi_calisma (3)sezon_oncesi_calisma (4)sezon_oncesi_calisma (5)sezon_oncesi_calisma (6)