YENİ SANAYİ SİTESİNE YAPILAN SICAK ASFALTLA HAYAT BULDU

YENİ SANAYİ SİTESİNE YAPILAN SICAK ASFALTLA HAYAT BULDU;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince yeni yapılan sanayi sitesi cadde ve sokaklarına sıcak asfalt atıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Yeni sanayi sitesi diye bilinen küçük sanayi kooperatifinin olduğu ve yağışlı havalarda sıkıntılı anlar yaşandığından dolayı bu bölgedeki bloklar cadde ve sokaklarda bulunan yollarımızı kendi öz kaynaklarımız olan asfalt şantiyesi ekiplerinin üretimini gerçekleştirdiği asfalt malzemesini Belediyemiz araç ve gereçlerinin de katkılarıyla gerçekleştirdik, böylelikle yeni sanayimizdeki cadde ve sokaklarımızda daha sağlıklı bir zemine oturdu” dedi.

sicak_asfalt_calismasi-1sicak_asfalt_calismasi-2sicak_asfalt_calismasi-3sicak_asfalt_calismasi-4sicak_asfalt_calismasi-5sicak_asfalt_calismasi-6sicak_asfalt_calismasi-7sicak_asfalt_calismasi-8