Yeni Mahalle,Baklacı ve Akarca Mahallelerimizde Çalışmalar Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kilit parke ve bordör çalışmalarına şehrimizin farklı noktalarında devam ediyor.Fen İşleri ekipleri, Baklacı,Yeni Mahalle  ve akarca Mahallelerinde devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kilitli parke kaplı bozulan mahalle içi yollarında tamirat ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban “mahalle içi yollarda kilitli parke taş kaplı alanların bozulan yollarda tamirat ve yenileme çalışmaları yapıyoruz,İlçe Merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın da kırsal Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da yol sebebi ile mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarımız aralıksız olarak sürecektir” dedi.