VATANDAŞ ARTIK ASFALT YOLDA YÜRÜYECEK

VATANDAŞ ARTIK ASFALT YOLDA YÜRÜYECEK;

İstasyon Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı, Doğu, Batı ve Kuzey, Güney uzantılarında yeni imar alan cadde ve sokaklarda yaklaşık 5 yüz metre sıcak asfalt atıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz merkezindeki en büyük nüfus orantısına sahip ve yeni yapılaşmayla imar alan bölgelerden birisi olan İstasyon mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, Doğu, Batı ve Kuzey, Güney uzantılarında yeni imar alan cadde ve sokaklarda yaklaşık 5 yüz metre sıcak asfalt atıldı. 2016 yatırım programları çerçevesine alabildiğimiz ölçüde İlçemizin merkezindeki eski yerleşim alanı olan caddelerimiz ve sokaklarımız üzerinde bulunan toprak yollardan çekilen sıkıntıları gidermek öncelikli hedeflerimiz dâhilinde çalışmalarımız sürecektir” dedi.

asfalt_yol (1)asfalt_yol (2)asfalt_yol (3)asfalt_yol (4)asfalt_yol (5)