VALİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER ALAŞEHİR’DE

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in Alaşehir ziyareti Kaymakamlık konağı ile start aldı;

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda İlçe Kaymakamı Osman Bilgin tarafından verilen brifing’in ardından Adalet Sarayını gezdikten sonra Vali Güvençer, Alaşehir Belediyesine de ziyarette bulundu. Alaşehir Belediyesi Hizmet binasındaki Makamında Manisa Valisi Mustafa Güvençer’i ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Sayın Valimize İlçemize yaptıkları ziyaretten duyduğumuz memnuniyetimizi ifade ettik, Kendilerine İlçemizin Ekonomik ve sosyolojik yapısı hakkında bilgiler verdik” dedi.

Alaşehir Belediyesi Hizmet Binasına yaptığı ziyaretin ardından gezi ve incelemelerini sürdüren Vali Mustafa Hakan Güvençer, ST. Jean Kilisesi, Kurşunluhan, Alaşehir Ticaret Borsası, Garnizon Komutanlığı, Gaziler Derneği ve Şehit Astsubay Osman Ersoy’un Baba ocağına ziyaretle gezisini tamamladı.