TOPLANTI SALONUNDA BİR ARAYA GELDİ

SOKAK HAYVANLARI KORUMA GÖNÜLLERİ ALAŞEHİR BELEDİYESİ TOPLANTI SALONUNDA BİR ARAYA GELDİ;

Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne Bağlı Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncunun öncülüğünde bir araya gelen Sokak Hayvanları Koruma Gönüllüleri, Yaptıkları toplantıda Her Canlı varlığın yaşam Hakkının oluşunda birleştiklerini dile getirdiler.

Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı “ İlçemiz genelinde bulunan Başıboş Sokak Hayvanlarının doğanın bir parçasıdır, Her Canlının yaşam Hakkı vardır. (5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu) gereğince başıboş sokak Hayvanlarının kısırlaştırılıp bulunduğu ortama geri bırakılması yönündedir. Alaşehir Belediyesi olarak bizlerde İlçemiz genelinde üreyen sokak hayvanlarını periyodik aralıklarla Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığına bağlı Veterinerlik hizmetleriyle birlikte Kısırlaştırmalarını gerçekleştiriyoruz.

Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu öncülüğünde ilk hedef olarak Sokak Hayvanları koruma gönüllülerini bir araya getirdik, Burada önceliğimiz bilinçlendirme toplantıları ile bilişim paylaşımı yönündedir. Komşu İl ve İlçelerden sınır mahallelerimize getirilip bırakılan sokak hayvanlarını da dur diyebilmenin de önünü açacak görüşmelerle Mahalle Muhtarlarımıza ve bölgede yaşayan Vatandaşlarımıza bilgilendirmeler yapma kararları aldık” dedi.

bir_araya_geldi (1)bir_araya_geldi (2)bir_araya_geldi (3)bir_araya_geldi (4)