Tepeköy ve Ilıca Mahallesinde Çalışmalar Son Sürat Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hava şartları ne olursa olsun işlerini bir plan ve program dahilinde çalışıyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tepeköy ve Ilıca Mahallelerinde yol düzenleme ve genişleşme çalışmalarına  devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:” Bazı mahallelerin yol çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği olduğunu belirterek,”Eskiden köy olan yerleşim alanlarımızda yol genişletme çalışmalarına önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hiçbir ayrım yapmadan planlanan doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi 'Biz Birlikte Alaşehir’iz. Bu çalışmalar en kısa sürede bitirilecek.”derken, muhtarlar ve vatandaşlar ise çalışmalar nedeniyle Başkan Karaçoban ve ekibine teşekkür ettiler.