SAKIN GEÇ KALMA ERKEN GEL

SAKIN GEÇ KALMA ERKEN GEL!

Günümüzde önemli bir halk sağlığı sorunu olan kanser ile mücadelede en etkin yollardan biriside toplum tabanlı kanser tarama programlarıdır.

Bu tarama programları kapsamında kadınlarda en sık rastlanan meme kanserini erken evrede yakalayabilmek için Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğü mobil kanser tarama aracı ilçemizde kasım ayı boyunca 40-69 yaş arası kadınlarımızın sağlık taramaları için çalışmalar başlatıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğünün Kanser erken teşhisi mobil aracıyla Mamografi tarama çalışmalarını protokol dâhilinde İlçemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz bahçesinde Kavaklıdere mahallemizin Aile hekimliği organizasyonuyla 30 bayanımız kontrole geldi” dedi.

Adres: Cumhuriyet Meydanı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bahçesi

5_dakikanizi_alir-15_dakikanizi_alir-25_dakikanizi_alir-35_dakikanizi_alir-4