TAKIMLARIMIZ ZORLU HAFTA SONU MESAİSİNDE

Alaşehir Belediye Spor Bayan Voleybol ve Futbol Takımları hafta sonu zorlu mücadelelere çıkacaklar.

Voleybol 1. Ligi Bayanlar A Grubunda mücadele eden Bayan Voleybol Takımımız Ligin 15. Haftasında İstanbul Takımı Yeşilyurt ile 15 Ocak 2017 Pazar Günü Saat 13:00 de ilçemiz spor salonunda karşı karşıya gelecek. Voleybol 1. Ligi Bayanlar A Grubunda şu ana kadar oynadığı 14 maç sonunda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren takımımız topladığı 33 puanla 2. Sırada bulunmaktadır. Takımımız taraftarlarımızın da gücünü arkasına alarak Yeşilyurt maçını kazanıp üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden futbol takımımız da 2. Devrenin ilk maçında yine 15 Ocak 2017 Pazar Günü Saat 14:00 de Alaçatıspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Devre arasında gerek teknik heyet gerekse oyuncu bazında ciddi bir kan değişikliğine giden takımımız zorlu Alaçatı deplasmanından 3. Puanla dönmek istiyor. Ligin ilk yarısını oynadığı 12 maç sonunda topladığı 18 Puanla 6. Sırada bulunan ekibimiz yaptığı kan değişikliklerinin semeresini bu maçta almak istiyor. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan KARAÇOBAN’ da  he iki takımımıza da hafta sonu oynayacakları müsabakalarda başarılar dileyerek halkımızı takımlarımıza destek olmaya davet etti. KARAÇOBAN; bayan voleybol takımımızın bu sezon çok iyi bir ivme yakaladığını belirterek, bu ivmeyi Yeşilyurt Maçında da halkımızın da desteği ile devam ettireceklerine inancının tam olduğunu söyledi. Ayrıca futbol takımımızın da ligin devre arasında oluşturduğu yeni  yapılanmanın da takıma olumlu yansıyacağı yönünde görüşlerini belirtti.

takimlarimiza_destek (1)takimlarimiza_destek (2)