Sulama Sistemlerinin Bakım ve Onarımı Yapıldı

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Sulama Sistemlerinin Bakım ve Onarımı Yapıldı

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce İlçemizin tüm mahallelerinde bulunan park ve bahçelere ait sulama sistemlerinin bakım ve onarımları yapıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemiz merkez mahalleleri ve kırsaldaki mahalleleri arasında bulunan park ve bahçelerin dışında stadyumların da dâhilindeki sulama sistemlerinin arızalarından dolayı bakım ve onarımları yapılmıştır.  Bu çalışmalarımızın yanı sıra Kent estetiğini de göz ardı etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

sulama_sistemi_bakim (1)sulama_sistemi_bakim (2)sulama_sistemi_bakim (3)sulama_sistemi_bakim (4)