SOKAK HAYVANLARI KORUMA GÖNÜLLÜLERİNE TOPLANTI SALONUNDA SUNUM YAPILDI

SOKAK HAYVANLARI KORUMA GÖNÜLLÜLERİNE TOPLANTI SALONUNDA SUNUM YAPILDI;

Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda günümüze dek yapılan faaliyetler ve bakıma muhtaç halde sokaklardan alınıp geçici bakım evinde yapılan muayene ve tetkikler anlatıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Meclis salonunda aylık rutin olarak düzenlenen sokak hayvanları gönüllüleriyle yapılan toplantıda daha evvel sokaklardan ölmek üzereyken aldığımız uyuz hastalıklı köpeklerin tedaviyle kurtulması doğru tetkik ve uygulamanın olduğunun göstergesidir. Çalışanlarımızın profesyonel yaklaşımı hayat kurtardı kendilerine tebrik ederim” dedi.

gonulluler_ile_toplanti-1gonulluler_ile_toplanti-2gonulluler_ile_toplanti-3