ŞEHİT POLİS RAMAZAN YILMAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞEHİT POLİS RAMAZAN YILMAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI;

Bir hafta önce yeni mahallede iki aile arası çıkan çatışmada yaralanan 4 çocuk babası Ramazan Yılmaz, Bu sabah hayata gözlerini yumdu;

Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı “İlçemizde bir hafta önce iki Romen aile arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada ağır yaralanan Polis Memuru Ramazan Yılmaz, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. Bugün saat 14.30 da Polis lojmanlarındaki evinden alınan naaşı saat 15.00 de, Görev yeri olan İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünden sevenlerinin katılımıyla Memleketi Malatya’ya uğurlandık, Şehidimize Allah’tan Rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum” dedi.