ŞEHİR İÇİ ROADMİX TAMİRATLARI DEVAM EDİYOR

ŞEHİR İÇİ ROADMİX TAMİRATLARI DEVAM EDİYOR;

Merkez mahalleler de oluşan su patlakları nedeni ile açılmış yolların roadmix tamiratları tamamlanıyor;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemiz merkez mahallelerindeki içme suyu şebekesinin bazı yerlerde 40 yıllardan kalan şebeke sistemli oluşundan dolayı içme suyu boru hatlarının olduğu noktalarda su patlakları yaşanmakta. Ana arterler üzerinde tedaşın kabloları yer altına aldığı süreç içerisinde pilot uygulamalarla kayıp kaçağı önledik, Fakat uygulamanın yapılmadığı alanlarda oluşan su patlakları nedeni ile yollarımızda oluşan bozulmaları da Belediyemiz Fen İşlerine bağlı bayındırlık işçilerimizce roadmix tamiratlarıyla kapatıyoruz” dedi.

roadmix_calismasi (1)roadmix_calismasi (2)roadmix_calismasi (3)roadmix_calismasi (4)roadmix_calismasi (5)