Şehidimizin Oğluna Alaşehir Sahip Çıktı

ŞEHİDİMİZİN OĞLUNA ALAŞEHİR SAHİP ÇIKTI

2016 yılında Alaşehir’de şehit olan Polis Memurumuz Ramazan Yılmaz’ın oğlu Hamza Yılmaz’ın sünnet merasimi bugün Alaşehir’de gerçekleşti.

Alaşehir Polis Lojmanları bahçesin de gerçekleşen merasime , Manisa Valimiz Syn.Mustafa Hakan Güvençer, Alaşehir Kaymakamımız Syn.Abdullah Uçgun ,Manisa İl Emniyet Müdürümüz Syn.Fevzi Bilgiç , Alaşehir ilçe Emniyet Müdürümüz Syn.Volkan Parıldar , Alaşehir Belediye Başkanımız Syn.Ali Uçak, Alaşehir Belediyesi Başkan yardımcımız, İlçe Siyasi Parti Başkanları , Alaşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve çalışanları,Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra bir çok vatandaşımız katıldı.

Duygu dolu anların da yaşandığı Sünnet Merasimi sonrası açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanımız Ali Uçak , ‘ Halkımızın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan, yeri geldiğin de bizim huzur ve refahımız için hiç tereddüt etmeden şehit olan aziz şehitlerimiz Türk ulusunun yüreğinde sonsuza kadar yaşayacaklardır.2016 yılında şehit olan Ramazan Yılmaz’da her zaman kalbimiz de yaşayacaktır.Onun ailesi bizim ailemizdir.Gözü arka da kalmasın emanetlerine sahip çıkacağız’ dedi.

Şehidimizin eşi Ayten Yılmaz ise , ‘ Bizi bugün de yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve tanıdık tanımadık tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Hamza bugün babasızlığını hissetmedi. Tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.