PARK VE BAHÇELERDEN KAPSAMLI ÇALIŞMA

PARK VE BAHÇELERDEN KAPSAMLI ÇALIŞMA;

Alaşehir’in Park bahçe ve mesire alanlarında bulunan Güllerin budanarak kalem alınma yöntemiyle üretimleri yapılmakta. Yine bu alanlarda bulunan diğer yetişkin ağaçların ve bitkilerin kışlık bakımları yapılırken budağı yapılan ağaçlarında kesilmiş bölümleri maddi durumu iyi olmayan ailelere yakacak yardımı olarak verilmekte.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerce ilçemiz genelinde bulunan parklar ve yeşil alan olan yerlerdeki Gülleri budayıp kalem olarak alıp seramızda yetiştiriyoruz.  Yine bu çalışmalar kapsamında aynı alanlarda bulunan yetişkin ağaçların budanan parça odunlarını maddi durumu iyi olmayan ailelere yakacak yardımında bulunuyoruz.  Parklarımızda ise çocuklarımızı da unutmadığımız için oyun gurupları kuruyoruz. İlçemizde orta refüj alanlar ve yine parklarımızda bulunan diğer bitki türlerinin de kışlık bakımlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

kapsamli_calisma-1kapsamli_calisma-2kapsamli_calisma-3kapsamli_calisma-4kapsamli_calisma-5kapsamli_calisma-6