PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNDEN EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNDEN EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA;

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü İlçe merkez mahallelerinde yaptığı çalışmalara eş zamanlı olarak yeni mahallelerinde çalışmalar başlattı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İlçe merkez mahallelerinde başlattığı yeşil alan çalışmalarını kenar mahallelerinde de sürdürüyor.  İlçemizin genelinde bulunan yeşil alanların artan çöl sıcaklarının da etkisiyle sulamasından bitki ve ağaç dikimlerinin yanı sıra budama çalışmalarını da yapıyor. Amatör spor kulüplerinin de kullandıkları stadyumların bakımı ve yol içerisindeki orta refüjlerdeki çiçeklerin bakımı yapılırken yabani otların ayıklanması ve çimlerin biçilmesine kadar kombine çalışma sergilemektedir” dedi.