PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KIŞA HAZIRLANIYOR

ALAŞEHİR BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KIŞA HAZIRLANIYOR.

Alaşehir 87 mahallesine eşit hizmet anlayışı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri başlattıkları çalışmalarda yaklaşan kış ayına hazırlık amaçlı, Budama, Sulama, Şekillendirme, İlaçlama ve Çim biçilmesi ile birlikte yabani otların ıslahının yanı sıra sulama sistem arızalarının giderilmesi yönünde çalışmalar başlattı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Kentsel dönüşümde çığır açan Alaşehir, yaklaşan kış ayı için yerel yönetim olarak önlem ve bakım çalışmalarını 87 mahalle üzerinde gerçekleştiriyoruz. Park ve Bahçeler, Kamu kurumlarının yanı sıra mesire alanlarındaki “Yeşili Sev Doğayı Koru” felsefesi ile çıktığımız yolda kış aylarında dâhi daha yeşil bir Alaşehir için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra İlçemiz merkezinde ana arter olarak kullanılan yollarımızda yapay ağaçlarımızı gece görseli niteliğinde led aydınlatmalarla görsellik kattık” dedi.