PARK VE BAHÇELER ÇALIŞIYOR ALAŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

PARK VE BAHÇELER ÇALIŞIYOR ALAŞEHİR GÜZELLEŞİYOR;

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Alaşehir’i estetik anlamda çalışmalarıyla güzelleştiriyor. 87 Mahalleli dev bir Alaşehir için kolları sıvayan Alaşehir Belediyesi tüm park bahçe ve mesire alanlarının Çim biçilmesi, Ağaç Budanması ve yine şekilli ağaçların kesilmesiyle birlikte sulama ve tamirat çalışmaları yapılıyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “87 Mahalleli dev bir Alaşehir için kolları sıvayan Alaşehir Belediyesi tüm park bahçe ve mesire alanlarının Çim biçilmesi, Ağaç Budanması ve yine şekilli ağaçların kesilmesiyle birlikte sulama ve tamirat çalışmaları yapılıyor, Bu çalışmalarına eş zamanlı olarak mevsimsel bitkilendirme ve ilaçlama çalışmalarını da sürdürmekte” dedi.