PARK BAHÇELER ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

PARK BAHÇELER ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR GÜZELLEŞİYOR;

İlçemizin doğal güzelliğine güzellik katan Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kent estetiğini de koruyor; Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin dört bir yanında kışlık periyodik çalışmalarını sürdürüyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Park ve Bahçelerimize bağlı yeşil alan olan her yerde Kent estetiği gözetilerek bitki koruma ve bakım çalışmaları yapılıyor. Şekilli bitkilerin şekillendirilmesinin yanı sıra Çim biçme, Ağaç budama, Mevsime dayalı Çiçek dikimleri ve ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor” dedi.

alasehir_guzellesiyor-1alasehir_guzellesiyor-2alasehir_guzellesiyor-3alasehir_guzellesiyor-4alasehir_guzellesiyor-5alasehir_guzellesiyor-6alasehir_guzellesiyor-7alasehir_guzellesiyor-8