PARK BAHÇELER ALAŞEHİR’İ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

PARK BAHÇELER ALAŞEHİR’İ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR;

Sulama sistemleri bakım ve onarımlarının yanı sıra hizmet aktivitelerini araklıksız sürdüren Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri park ve bahçelerdeki budama ve çim biçme işlemleri, İlaçlamalarla ıslaha kadar kapsamlı ve kombine çalışıyor;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemizin tüm mahallelerinde bulunan park ve mesire alanları konusunda seferberlik başlattık. Sulama sistemlerinin tamiratı, Zirai ilaçlama, Çim biçme ve yabani ot ıslahına kadar birçok alanda kombine çalışma başlattık” dedi.