Osmaniye yolu üzerindeki yol yapım çalışmaları

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Sabahın erken saatlerinde mesai başlangıcını Hacıbey mahallesi Osmaniye yolu üzerindeki yol yapım çalışmalarının olduğu alanda başladı;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bayındırlık işçilerince, Hacıbey mahallesi Osmaniye yolu üzerindeki yeni yapılaşma olan ve imar kapsamındaki sokakların alt yapısını MASKİ ile birlikte tamamladıktan sonra üst asfalt kaplama çalışmaları için kolları sıvadı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı bayındırlık işçilerince 2016 yatırım programları çerçevesinde yürütülen çalışmalarımızla bölgede yaşamını sürdüren Vatandaşlarımızın toz ve çamurdan kurtarmak ana hedefimizdir. Yeni yapılaşmanın yaşandığı alandaki Vatandaşlarımızla sabahın ilk saatleri itibariyle bir araya gelerek isteklerini ve şikâyetlerini dinledik. 31 Mart yerel seçimlerine girerken değerli Halkımıza verdiğimiz sözler arasında eğer teveccüh gösterdiğiniz takdirde sizleri yönetmeye değil sizlerin hizmetkârı olmaya talibiz demiştik ve bu sözümüzün ardında olduk değerli halkımızla birlikte görüş alış verişinde bulunduk bunun mutluluğunu da birlikte yaşıyoruz” dedi.

yol_yapim_calismasi (1)yol_yapim_calismasi (2)yol_yapim_calismasi (4)yol_yapim_calismasi (7)yol_yapim_calismasi (8)