Olumsuz Hava Şartlarına Rağmen Ekiplerimiz Görevinin Başında

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlemiş olduğu, sorun olan bölgelerde asfalt yama ve yol bakımları devam ediyor, belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban ”Mahallelerimizde  çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz İlçemizin birçok noktasında bir yandan kaldırım, asfalt , yol açma,parke taş yol yapım işlerini devam ettirirken diğer yandan asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz olumsuz hava şartlarına rağmen belirlenen program dâhilinde merkezde ki yolları tarayarak bozuk yollarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Başkan Karaçoban, yol iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini belirterek,” Asfalt yama ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Alaşehir Belediyesi olarak bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız. Başlattığımız asfalt atağının yanı sıra yollarda asfalt yama ve kaldırım onarım çalışmalarını yürütüyoruz. Tek hedefimiz vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Bu yöndeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın çalışmalarımıza gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.