ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN

Yorucu bir eğitim yılının ilk yarısını tamamlayarak karne alan öğrenciler tatillerini kültürel etkinliklerle geçiriyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesinin ortaklaşa yaptığı Alaşehir Belediyesi eski sinema salonunda gerçekleşen "Hayvanat Bahçesi Müzikali Tatilde 2" adlı tiyatro oyununu Alaşehirli miniklerle buluştu. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği oyun, Sevimli Ayı Winny ile arkadaşları, Tiggy, Tavşan, Eeyo, Aslan, Arı ve Kedi ile çıktığı yolculuğu anlatıyor. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği etkinliğin ardından veliler düzenlenen tiyatro için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın  Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı  Sayın Dr. Gökhan KARAÇOBAN' a teşekkür etti.

hayvanlar_cisfligi (1)hayvanlar_cisfligi (2)hayvanlar_cisfligi (3)hayvanlar_cisfligi (4)hayvanlar_cisfligi (5)hayvanlar_cisfligi (6)hayvanlar_cisfligi (7)hayvanlar_cisfligi (8)hayvanlar_cisfligi (9)