KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ

KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ ALAŞEHİR BELEDİYESİ KAPALI SPOR SALONU TESİSLERİNDE YAPILDI;

Alaşehir Belediyesi kapalı spor salonunun ev sahipliğini yaptığı Kutlu Doğum programı etkinliğini İlçe Müftülüğü üstlendi;

Açılış Konuşmasını İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit’in yaptığı programda Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin’de Günün önem ve anlamı hakkında kısa bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Liseler arası kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin verdi. Orta Okullar arası düzenlenen Şiir dalında ise dereceye giren öğrencilere Alaşehir Belediyesi adına Başkan vekili Hasan Alıcı verdi.

Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında konuşmacı Radyo Televizyon üst kurulu uzmanı Abdurahman Akkoç “Hz. Peygambere Tevhid ve Vahdet” konulu sunum yaptı.

kutlu_dogum (1)kutlu_dogum (2)kutlu_dogum (3)