KURTULUŞ MAHALLESİ ZEYTİNLİK SOKAK VE HALİDE EDİP ADIVAR SOKAKLARA SICAK ASFALT

KURTULUŞ MAHALLESİ ZEYTİNLİK SOKAK VE HALİDE EDİP ADIVAR SOKAKLARA SICAK ASFALT;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz merkezinde yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerden biriside Kurtuluş mahallesi Zeytinlik ve Halide Edip Adıvar sokaklardı. Bu Cadde ve sokaklarımızın İmar durumuyla birlikte alt yapılarını tamamlayıp stabilize uygulama gerçekleştirdiğimiz alanlarda peyzaj düzenlemeleri ile kent estetiği gözetilerek stabilize yollarımıza sıcak asfalt kaplamasını gerçekleştirdik. Yeni İmar alan yerleşim alanlarda dahi toprak kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.