KÜLTÜR VE SANAT SERGİ SALONUNDA SAHNE ALDI

AZİZ NESİNİN “ PIRTLATAN BAL” ADLI ESERİ ALAŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT SERGİ SALONUNDA SAHNE ALDI;

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sanat sergi salonunda Aziz Nesin yazdığı Sevil Madran’ın yönettiği PIRTLATAN BAL adlı eseri Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4/B Sınıfı öğrencileri ile sahne aldı.

Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Erkan Biber “Okulumuz 4/B Sınıfının hazırladığı Üstat Aziz Nesin’in sosyal mesaj yüklü eseri olan “PIRTLATAN BAL” tiyatro eserini Sevil Madran yönetti. Okulumuzun Öğretmeni ve yönetmeni Sevil Madran başta olmak üzere emeği geçen bedenleri küçük yürekleri büyük öğrencilerimi kutluyorum. Bize Kültür ve Sanat sergi salonunu açan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a da şükranlarımı sunarım” dedi.

pirtlayan_bal (1)pirtlayan_bal (2)pirtlayan_bal (3)pirtlayan_bal (4)pirtlayan_bal (5)pirtlayan_bal (6)pirtlayan_bal (7)pirtlayan_bal (8)pirtlayan_bal (9)pirtlayan_bal (10)