KİLİTLİ PARKE TAŞLARA NEŞTER VURULDU

KİLİTLİ PARKE TAŞLARA NEŞTER VURULDU;

Kavaklıdere ve Killik mahallelerinde kilitli parke kaplı taş yollarda oluşan bozulmalar nedeni ile tamiratları yapıldı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince İlçemize bağlı mahallelerin kilitli parke kaplı yollarında oluşan bozulmalar nedeni ile çalışmalarını yenileme ve tamirat yönünde tamamladı.

Alaşehir Beledi Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemizin çeşitli mahallelerinde kilitli parke kaplı olan yolların yağışlar ve kullanım şartları nedeni ile oluşan bozulmalarını Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı bayındırlık işçilerince Kavaklıdere ve Killik mahallelerinin yollarına yenileme ve tamirat çalışmaları yapıldı” dedi.

kilit_parke_taslara_nester-1kilit_parke_taslara_nester-2kilit_parke_taslara_nester-3kilit_parke_taslara_nester-4kilit_parke_taslara_nester-5