KİLİT PARKE TAMİRATI TÜM MAHALLELERDE

KİLİT PARKE TAMİRATI TÜM MAHALLELERDE;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince; Şehir içi, Subaşı, Badınca, Horzumalayaka, Yeşilyurt mahallelerinde kilitli parke taş tamiratları yapıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Başta merkez mahalle ve sokaklarımız olmak üzere Subaşı, Badınca, Horzumalayaka, Yeşilyurt mahallelerinde kilitli parke taş tamiratlarını yaptık. Yapılan bu çalışmalarımızın ana unsuru Vatandaşlarımızın su ana hattında şebekesel amaçlı yapılan kazılar sonucu oluşan bozulmalar vardı. Alaşehir Belediyesi olarak Vatandaşımızın mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında yanında olduk ve kazılan yerlerde toprağın oturmasını bekledik” dedi.

kilit_parke_tamiratı (1)kilit_parke_tamiratı (2)kilit_parke_tamiratı (3)kilit_parke_tamiratı (4)