KESTANEDERESİ MAHALLESİNİN YOLLARINA 100 LÜK KOREGA MENFEZİ DÖŞENDİ

KESTANEDERESİ MAHALLESİNİN YOLLARINA 100 LÜK KOREGA MENFEZİ DÖŞENDİ.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kış sert yüzünü göstermeden Kestanederesi mahallesinde önlemlerini aldı. Kestanederesi mahallesinin yollarında Belediye İş Makineleriyle yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra 100 lük korega boru ile menfez döşemeleriyle yağmur sularının yola zarar vermemesi sağlandı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Dağlık alan üzerinde yaşam sergileyen Kestanederesi mahalle sakinlerinin kullandıkları bağlantı yolu üzerinde şevler ve yol iyileştirme çalışmaları yapıldı. Bu çalışmaların yanı sıra yağmur sularının yola zarar vermemesi için de bazı noktalara 100 lük korega boru ile menfezler yapıldı” dedi.

menfez_calismasi-1menfez_calismasi-2menfez_calismasi-3menfez_calismasi-4menfez_calismasi-5menfez_calismasi-6menfez_calismasi-7