KAYNAKÇILARDAN TEL ÖRGÜ KAFES BAKIMI

KAYNAKÇILARDAN TEL ÖRGÜ KAFES BAKIMI;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Kaynak Atölyesi Şefliğince İlçemiz genelinde bulunan yön, Tabelaları ve tenis kortlarında bulunan filelerin tamiratları yapıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ 87 mahalleli Büyük şehir’in büyük İlçesi olarak Belediye de Kurumsallaşma kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı kaynak atölyesi Şefliğince İlçemiz genelindeki Mahalle isimlerini taşıyan eski tabelaların tamirat ve yenileme çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlar içerisindeki Basketbol, Voleybol ve tenis kortu olarak kullanılan alanlardaki tel örgü kafeslerinde bakım ve onarımları da yapıldı. Yine bu çalışmalara eş olarak bazı cadde ve sokaklarda trafik duba montajlarını da yaptık” dedi.

kafes_bakimi-1kafes_bakimi-2kafes_bakimi-3kafes_bakimi-4kafes_bakimi-5kafes_bakimi-6kafes_bakimi-7kafes_bakimi-8