KAVŞAKLARDA ŞEKİLLİ BİTKİLER GÖRSEL GÜZELLİĞİ SERGİLENDİ

KAVŞAKLARDA ŞEKİLLİ BİTKİLER GÖRSEL GÜZELLİĞİ SERGİLENDİ;

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce İlçemiz Kurtuluş mahallesinde bulunan parklarımızdaki çimlerin biçilmesinin yanı sıra Kavşaklarda bulunan şekilli bitkilerin budamaları yapıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemiz merkez mahallelerinden Kurtuluş mahallemizdeki Özmen caminin yanındaki parkımızdaki çimlerin biçilmesi ve ağaçların budanmasının yanı sıra Cumhuriyet meydanımızdaki kavşağın içerisindeki şekilli bitkilerin budanarak görsel animasyonlu çalışmalarını tamamlandı. Aynı zamanda orta refüjlerdeki ateş çalılarda şekillenirken sulamaları yapıldı” dedi.

gorsel_guzellik (1)gorsel_guzellik (2)gorsel_guzellik (3)gorsel_guzellik (4)gorsel_guzellik (5)gorsel_guzellik (6)gorsel_guzellik (7)gorsel_guzellik (8)