Kavaklıdere ve Beş Eylül Mahallelerinde Kilit Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kilit parke çalışmalarına şehrimizin farklı noktalarında devam ediyor.Fen İşleri ekipleri, Kavaklıdere ve Beş Eylül Mahallelerinde devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kilitli parke kaplı bozulan mahalle içi yollarında tamirat ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici “ İlçemiz yeni Mahallelerinden olan Kavaklıdere Mahallemizin, mahalle içi yollarda kilitli parke taş kaplı alanların bozulan yollarda tamirat ve yenileme çalışmaları yaptık,İlçe Merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın da kırsal  Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da yol sebebi ile mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.