Karadağ Mahallesindeki Çalışmalar Yerinde İncelendi

Alaşehir Belediye Başkan Dr. Gökhan Karaçoban, 87 mahallede eşit hizmet anlayışı ile tüm mahallelerin üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

"Hizmetler Aksamadan Devam Edecek"

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın MHP Belediyeler toplantısı için şehir dışında bulunması sebebiyle katılamadığı mahalle ziyaretlerine Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu katıldı.

Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu Karadağ Mahallesinde yapılan ve yapılacak çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sırasında Başkan Yardımcısı İbişoğlu'na Kırsal Hizmetler Müdür Hüseyin Somuncu ve Muhtarlıklar Müdürü Ziya Demirel eşlik etti.

Alaşehir Belediye Başkan yardımcısı Muammer İbişoğlu,  Karadağ Mahalle muhtarı Raşit Aslan ve mahalle halkıyla Alaşehir Belediyesinin mahallede yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.Mahalle halkıyla sohbet edip görüş alış verişinde bulunan İbişoğlu, Alaşehir Belediyesinin  Karadağ Mahallesinde gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında, mahalle halkına bilgi verdi.

Karadağ Mahallesinde yapılacak gölet hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı İbişoğlu: " Karadağ Mahallesindeki vatandaşlarımızın taleplerini dinledik.Karadağ mahalle halkı bizden gölet için çalışma yapmamızı istedi. Vatandaşlarımızın istekleri bizin için önemli.Bu talepleri en hızlı ve programlı bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız." dedi.