KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Alaşehir  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne  bağlı  ekipler, karla mücadelede durmaksızın çalışmalarını sürdürüyorlar. Ekipler Çamlıbel Mahallesinde, çetin geçen kış şartlarında devam eden kar yağışlarından dolayı kapanan yollarda kar temizleme ve tuzlama işlemlerini yaparak yaşanabilecek olan olası problemleri ortadan kaldırmak adına çalışmalarına devam ediyorlar.

Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban; “ Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyorlar. Kapanan yollar açılıyor, ardından tehlike arz eden yerlerde tuzlama işlemi yapılıyor. Ekiplerimiz olası sorunları önlemek adına çalışmalarını sürdürmekte. Çalışmalarımız yağışlar bitinceye kadar devam edecek ve bu süre zarfında Alaşehir halkının olası sorunlara karşı dikkatli olmasını temenni ederim.” dedi.

tuzlama_calismasi (1)tuzlama_calismasi (2)tuzlama_calismasi (3)tuzlama_calismasi (4)