KAPALI SPOR SALONU YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

KAPALI SPOR SALONU YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR;

2.Lige çıkan Bayan Voleybol takımımızın karşılaşmalarını sergileyeceği kapalı spor salonu, Sezon öncesi bakım ve onarımlarıyla kapalı sporlara ev sahipliği yapacak nitelikte hazırlanıyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı geçtiğimiz yıl 2. Lige yükselerek salon sporlarında yüzümüzü güldüren hak ettiği yere getiren takımımız oldu. Bayan Voleybol takımımızın oynayacağı maçlarını ev sahipliği yapacak olan kapalı spor tesislerimizin T.V.F’nin de uygun görüşleri doğrultusunda bakım ve onarımları yapılarak hazır hale getirilecek” dedi.

yeni_sezona_hazirlik-1yeni_sezona_hazirlik-2yeni_sezona_hazirlik-3yeni_sezona_hazirlik-4yeni_sezona_hazirlik-5