İZMİR ENTERNASYONEL FUARININ YILDIZI ALAŞEHİR BELEDİYESİ

1. İZMİR ENTERNASYONEL FUARININ YILDIZI ALAŞEHİR BELEDİYESİ;

1. İzmir Enternasyonal Fuarının onur konuğu olan Manisa Büyükşehir Belediyesi; İzmir Büyükşehir Belediyelerinin ve Manisa Büyükşehir Belediyelerin katılımıyla gerçekleşen fuarda ise tüm Belediyelerin göz bebeği Alaşehir Belediyesi oldu.

26 Eylül Cuma günü Fuarın resmi açılış töreninin ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ, Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih METİN, İzmir Valisi Erol AYYILDIZ, Manisa Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU, Milletvekilleri ile İzmir Protokolü ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz ERGÜN, Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanan 2 bin metrekare büyüklüğündeki Manisa standını ziyaret etmişlerdi. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın Kayın pederinin vefatı nedeni ile katılamadığı fuar açılışına, Alaşehirli Muhtarlarla 31 Eylül Çarşamba akşamı çıkartma yaptı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Kültür ve Sanat’ın beşiği Manisa’mızın Onur konuğu olarak katıldığı 85. İzmir Enternasyonal Fuarında 17 İlçenin tanımının yapılması takdire şayan bir stantların zincir oluşturmasıydı, Marka olmuş Sarıkız Maden suyu sodalarının tanıtımı kadar Sultaniye üzümümüzü de unutmamız söz konusu olamazdı. Medeniyetler beşiği Alaşehir, bu fuar ile 17 İlçe arasında Dünyaya açılan penceresi oldu. 85. İzmir Enternasyonal Fuarının Onur Konuğu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi.

izmir_fuari (1)izmir_fuari (2)izmir_fuari (3)izmir_fuari (4)izmir_fuari (5)izmir_fuari (6)izmir_fuari (7)izmir_fuari (8)izmir_fuari (9)izmir_fuari (10)izmir_fuari (11)izmir_fuari (12)izmir_fuari (13)