İSTASYON MAHALLESİ SANCAK SOKAK’A ENGELLİ RAMPASI

İSTASYON MAHALLESİ SANCAK SOKAK’A ENGELLİ RAMPASI;

İstasyon mahallesi Sancak Sokak içerisinde tedaş’ın kablolarını yer altına almasıyla eş zamanlı başlattığımız yol yapım çalışmalarında yol kod değerlerinin altında kalan Gonca apartmanına engelli rampası yapıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemiz merkez mahallelerinde daha evvelki yıllarda tedaş, elektrik kablolarını yer altına almıştı. Geçtiğimiz aylar içerisinde ise İstasyon mahallemizin Sancak sokağındaki kablolarını yer altına alma çalışmaları ile eş zamanlı olarak bizde Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğümüze bağlı bayındırlık işçilerimizle alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı başlattık. Bu sokak üzerinde bulunan Gonca apartmanı ise yeni yapılan yolun kod farkının altında kalması nedeni ile apartman girişine engelli rampası yaptık” dedi.

engelli_rampasi (1)engelli_rampasi (2)