İSTASYON MAHALLESİ DEDE KORKUT CADDESİNE SICAK ASFALT

İSTASYON MAHALLESİ DEDE KORKUT CADDESİNE SICAK ASFALT;

Yılların kangreni olmuş olan İstasyon Mahallesi dede korkut caddesinin yeni imar almış olan bölgesine Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından neşter vuruldu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Yapılaşmanın öncülüğüne yapan İstasyon mahallesinde ve Dede korkut caddesi yıllardır toprak stabilize bir yol halindeydi. 2014 yerel seçimleri ile birlikte ARGE tarafından yapılan araştırma çalışmalarımız neticesinde cadde ve sokaklarımızın eksiklerini giderme noktasında bu yollarımıza 2016 yatırım programı çerçevesinde plan ve projeler dâhilinde 10 santimlik sıcak asfalt ile mahalle sakinlerimizin yüzünü güldürdük” dedi.