İNSANİ YARDIM TIRI ALAŞEHİR’DEN YOLA ÇIKTI

İNSANİ YARDIM TIRI ALAŞEHİR’DEN YOLA ÇIKTI;

Alaşehir Belediyesi ve Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Türkmen eli de zulme maruz kalan Türkmenler için 1 tır gıda ve giyim malzemeleri toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için yola çıktı.

Alaşehir Belediyesi ve Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından zulme maruz kalan Türkmenler için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan gıda ve giyim malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ 10 Aralık tarihinde Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında yardım çadırı adı altında başlattığımız kampanyada duyarlı vatandaşlarımızın yardımları sonucu 1 tır dolusu insani yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kilis’teki toplanma merkezine oradan da Suriye’deki Türkmenlere verilmek üzere tırımızı yola çıkardık” dedi.

insani_yardim-1insani_yardim-2