İLKÖĞRETİMDE BİR İLK : “OKUL ZABITASI”

Alaşehir Belediyesi ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Bu kapsam dahilinde her hafta Salı günleri doğrudan vatandaşların müracaat ve başvurularını  halk gününde kabul eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Okul Aile Birliklerinden gelen talepler üzerine Türkiye’de bir ilke daha imza attı.

Öğrenci velilerince de coşkuyla karşılanan bu proje kapsamında,  çalışmaları bizzat kendisi takip eden Alaşehir Zabıta Müdürü Erol Kacar,  söz konusu protokolün imzaya sunulmasından önce Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’i makamında ziyaret ederek okul zabıtası projesine model olan pilot okullarda ki hazırlıkları mahallinde inceledi.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Diler Coşkun ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Erkan Biber’in katkıları sonucu tamamlanma aşamasına gelen projeyle ilgili olarak yetkililerden alınan bilgilere göre seçilen zabıta personeline verilmekte olan özel eğitimin halen devam ettiğinin de altı çizildi.

okul_zabita (1)okul_zabita (2)okul_zabita (3)okul_zabita (4)okul_zabita (5)okul_zabita (6)