Ilıca Mahallemizde Mekanik Serme İşi Devam Ediyor

Alaşehir  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarını sürdürüyor. Ilıca Mahallemizde başlatılan çalışmalar son hızda devam ediyor. Diğer mahallelerde de çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.Ilıca  Mahallesi’nin bir an önce bitirilmesi için yoğun çaba sarf eden ekipler, yol yapım, onarım ve yol hazırlığı çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban, yaptığı açıklamada, “Yol çalışmaları bizim en önemli önceliklerimizden birisidir. Bir an önce bütün sokaklarımızda ve caddelerimizde çalışmaları tamamlayarak modern, kullanışlı, kent kültürüne yakışan cadde ve sokaklara kavuşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.  Yoğun çalışma temposu ile yollarımızı bir an önce bitirmek için emek sarf eden tüm mesai arkadaşlarıma ve sabırları için tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.