ILGINKÖY VE CABERFAKILLI BAĞLANTI YOLUNDA ROADMİX

ILGINKÖY VE CABERFAKILLI BAĞLANTI YOLUNDA ROADMİX ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI;

İlçe merkezine yakınlığıyla bilinen Ilgınköy Mahallesi ile Caber Fakılı Mahallemiz arasında kullanılan karayollarının açtığı ve civar mahallelerin yanı sıra tarım arazi sahiplerinin kullandığı yolda oluşan bozulmalar nedeni ile roadmix tamiratıyla yolumuzu trafik açısından rahatlattık.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Tarım arazilerinin yoğun olduğu ve ilçe bağlantı yolu olarak kullanılan Ilgınköy, Caber Fakılı mahallelerinin gel geçlerinde büyük zorluklar yaşaması sıkıntılar oluşturması nedeni ile yolumuzun bazı noktalarında oluşan bozulmalarını roadmix tamiratı yaparak trafik açısından rahatlattık”dedi.

roadmix_calismasi-1roadmix_calismasi-2roadmix_calismasi-3roadmix_calismasi-4roadmix_calismasi-5