İLÇE MERKEZİNDE KİLİTLİ PARKE TAMİRATI

İLÇE MERKEZİNDE KİLİTLİ PARKE TAMİRATI;

İlçemiz Merkez Mahallelerinden Kurtuluş mahallemizin Kilitli parke taş kaplı yollarında PTT Müdürlüğünün kablolarını yer altı şebeke hattı döşemesi nedeni ile açılmıştı. Açılan Kilitli parke taş yollar Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince yeniden döşenerek tamiratı yapıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Kurtuluş mahallemizde bazı cadde ve sokaklarda PTT Müdürlüğünün yer altı kablo ağına dâhil etmesi nedeni ile Kilitli parke taş kaplı alanların Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı bayındırlık işçilerince tamir, bakım ve onarımları yapılarak yollarımız halkımızın kullanımına sunuldu” dedi.

kilit_parke_tamirat-1kilit_parke_tamirat-2kilit_parke_tamirat-3kilit_parke_tamirat-4