İLAÇLAMALAR TARAL SİSTEMLERİ İLE YAPILIYOR

İLAÇLAMALAR TARAL SİSTEMLERİ İLE YAPILIYOR;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçe merkezinde bulunan Futbol Stadyumu 25 Ağustos ta bölgesel ligde yer alacak takımımız için stadyum çimlerinin bakımları ve ilaçlama çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılmaktadır. Bitki koruma ve kontrol amaçlı çalışmalara Zirai aletlerden Taral iş makinesiyle İnsan gücü ile 10 kişinin yaptığı işi 3 günde bitirilirken İş, Gün içerisinde saat gibi zaman kavramında işçi bazında hız kazandırmaktadır.

Vakidin, bizim gibi kurumsallık çerçevesinde çalışanlar açısından oluşturduğu değer bir o kadar manidardır. Takdir edilir ki Sadece zamanla değil kaynaklar açısında da önemli yatırımsal etken olduğundan çalışmalarımızda teknolojiyi de esas almak zorundayız” dedi.

ilaclama_calismasi (1)ilaclama_calismasi (2)ilaclama_calismasi (3)ilaclama_calismasi (4)ilaclama_calismasi (5)