HÜSEYİN AMCANIN FERYADINA BAŞKAN KARAÇOBAN YETİŞTİ

Alaşehir Belediyesi engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Alaşehir Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek  Gümüşçay Mahallesinde ikamet eden 76 yaşında 2 yıldır yatağa mahkum olan engelli vatandaşımız Hüseyin Karaca'ya akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban adına  akülü tekerlekli sandalyeyi Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan verdi.Teslim sırasında duygulandığı gözlenen  Hüseyin amca: "Sayın Başkanımız Gökhan Karaçoban  ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Allah razı olsun.”diye konuştu.

elektrikli_sandalye_teslimi (1)elektrikli_sandalye_teslimi (2)elektrikli_sandalye_teslimi (3)