Horzumkeserler Mahallesinde Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi, Horzumkeserler mahallesi Değirmendere mevkiinde yol iyileştirme çalışmalarına olumsuz hava şartlarına rağmen devam ediyor.

İlçemizin farklı noktalarında çalışmalarına ara vermeden devam eden Alaşehir Belediyesi, hava şartları ne olursa olsun vatandaşlarımıza hizmet vermek için aralıksız çalışıyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Horzumkeserler Mahallesi Değirmendere mevkiinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.Alaşehir Belediyesinin mahalledeki çalışmalarını izleyen vatandaşlar Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a teşekkür etti.

"Halk Gününde katıldım Sorunlarım Çözüldü"

Horzumkeserler Mahalle sakinlerinden İbrahim Yanık:" Mahallemizde yol sorunu vardı. Gökhan Başkanımızın halk gününde ziyaretinize gittim.Sorunlarımızı anlattık. Yolumuzun çok kötü olduğundan bahsettik.Allah razı olsun Başkanımızdan ekipleri gönderdi.Çalışmalar devam ediyor.Gökhan Başkanımdan çok memnunuz."dedi.