Horzumkeserler Mahallesi’nde Dolgu Çalışması Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, horzumkeserler mahallesi yolunda yeni yol açma, genişletme, zemin düzeltme ve dolgu malzemesi serimi gibi çalışmalarına başladı.  Yolun genişletilip, kullanıma elverişli hale gelmesi için Fen İşleri Ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ''Çalışmalarımız belirlediğimiz plan dahilinde aralıksız olarak devam etmektedir. En kısa zamanda bitirilerek horzumkeserler mahallemiz çok daha farklı bir görünüm kazanacaktır, Amacımız vatandaşlarımıza daha güzel bir yaşam alanı sağlamak ''dedi.