HİÇBİR VATANDAŞIN BURNU DAHİ KANAMASIN

HİÇBİR VATANDAŞIN BURNU DAHİ KANAMASIN;

Alaşehir ilçesi, Akkeçili Mahallesi Zeytin Çayı Köprüsü mevkiinde meydana gelen tren kazasında 6 Vatandaşımızın da yaşamını yitirdiği yola Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince beton bariyer konularak yol kullanımı trafiğe kapatıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Geçtiğimiz yıl içerisinde acı şekilde yaşadığımız tarım işçilerinin içinde bulunduğu minibüsle trenin çarpışmasından doğan ölümlü kazanın ardından ve yine imarda dahi yol olarak görülmeyen alanı Vatandaşların arazilerine gidip gelmek için açtığı yere Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerimizce araç trafiğine kapatılması yönünde beton bariyer konuldu” dedi.

burnudahi_kanamasin-1burnudahi_kanamasin-2burnu_dahi_kanamasin-3