"HER AŞK BİRAZ KOMİKTİR" İSİMLİ TİYATRO ALAŞEHİR'DE

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsamında "Her Aşk Biraz Komiktir" isimli oyun Alaşehir'de sahnelendi.Alaşehir Belediyesi eski sinema salonunda gerçekleşen, gelirlerinin AEDD'e (Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneği) aktarılan oyun vatandaşlardan tam not aldı.  Alaşehir Engelliler ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Taşgöz, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından derneklerine sağlanan katkı nedeniyle teşekkür etti.