HACIBEY MAHALLESİ SİL BAŞTAN İMAR EDİLDİ

HACIBEY MAHALLESİ SİL BAŞTAN İMAR EDİLDİ;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Bayındırlık işçilerince Hacıbey mahallesinde, Cadde ve Sokakların bağlantılarında alt yapı ve üst asfalt kaplamaları yapıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemiz merkez mahallelerinden Hacıbey mahallesinde revüze edilen cadde ve sokaklarında alt yapılarını tamamlayıp asfalt kaplamasıyla gözde bir mahalle konumuna getirildi. Eski yerleşimlerden olan alanda kanalizasyonundan içme suyu hattına ve yağmur suyu drenajına kadar tüm alt yapısıyla yenilemesi yapılan yollarımız stabilize edildikten sonra asfalt kaplama çalışmalarını yaptık” dedi.

sil_bastan_imar (1)sil_bastan_imar (2)sil_bastan_imar (3)sil_bastan_imar (4)sil_bastan_imar (5)sil_bastan_imar (6)sil_bastan_imar (7)